Parametrii lentilelor

Dacă doriți să cumpărați lentilele Lenjoy 1 Day Comfort, trebuie să cunoașteți parametrii necesari. Parametrii lentilelor de contact se găsesc în prescripția primită de la opticianul sau medicul dvs. oftalmolog.

Vă rugăm să rețineți că prescripția de la medicul optician sau oftalmolog nu trebuie să fie mai veche de un an, deoarece parametrii ochilor se pot schimba odată cu vârsta.

O alternativă minunată

Lenjoy 1 Day Comfort sunt comparabile cu multe alte mărci cunoscute de lentile de contact. La fel ca și lentilele de unică folosință Soflens de la Bausch & Lomb, lentilele noastre sunt ușor nuanțate pentru a face mai ușoară aplicarea pentru clienții noștri. De asemenea, au un filtru UV, care este similar cu cel găsit în lentilele 1 Day Acuvue Moist de la Johnson & Johnson.

Dar Lenjoy au, de asemenea, alte avantaje față de alte lentilele cu prețuri similare: dioptriile sunt cuprinse între -10.00 la +6.00 și acoperă astfel un inteval mult mai mare decât în cazul altor lentile similare. În plus, lentilele noastre oferă și designul confortabil „Soft Edge”.

Lenjoy 1-DAY
Acuvue Moist
Focus DAILIES
All Day Comfort
Biotrue ONEday
Conţinutul de apă 58% 58% 69% 78%
Transmisibilitatea oxigenului 36.7 Dk/t 33 Dk/t 26 Dk/t 42 Dk/t
Dioptrii între - Minus până la… -10.00 -12.00 -10.00 -9.00
Dioptrii între - Plus până la… +6.00 +6.00 +6.00 +6.00
Design “Soft Edge” Da Nu Nu
Nuanță ușor de manevrat Da Da Da Nu
Filtru UV Da Da Nu Da

Lenjoy poate fi o alternativă excelentă pentru următoarele branduri:

Alternativa 1

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday

Alternativa 2

1-DAY Acuvue Moist

1-DAY Acuvue Moist

Alternativa 3

Biomedics 1 Day Extra

Biomedics 1 Day Extra